Σχεδιασμός Συσκευασίας

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • Σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντων
  • Σχεδιασμός ετικετών
  • Φωτογράφιση θέματος για συσκευασία
  • Εικονογράφηση συσκευασίας
  • Έρευνα υλικών συσκευασίας

Ο σχεδιασμός συσκευασίας δεν εξαντλείται σε ένα ωραίο design. Εάν δεν αντιπροσωπεύει τις αξίες ενός προϊόντος και κατ’ επέκταση δεν καταφέρει να συνδέσει το εκάστοτε προϊόν με το κοινό του, τότε όσο εντυπωσιακός και εάν είναι, είναι ανώφελος, επειδή πολύ απλά δεν εξυπηρετεί τον σκοπό του.
Στην S & Team δεν ξεκινάμε να σχεδιάζουμε εάν δεν διασαφηνίσουμε μαζί την υπόσχεση που δίνει το προϊόν σας στον υποψήφιο καταναλωτή. Σκόπιμα επενδύουμε αρκετό χρόνο σε αυτό το στάδιο προκειμένου να καταλάβουμε σε βάθος το προϊόν σας, να ερευνήσουμε τον ανταγωνισμό και το κοινό του καθώς και να επιλέξουμε, πάντα σε συνεργασία μαζί σας, την τοποθέτησή του. Και μόνο αφού οριστικοποιήσουμε όλα τα παραπάνω ακολουθεί ο σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντων. Κατά αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από το να σας ξεχωρίσει το κοινό, βλέποντας μία συσκευασία που έχει «κάτι ουσιαστικό να πει», με σκοπό στη συνέχεια να το αγαπήσει και να το αγοράζει ξανά και ξανά.

Verolive

Σειρά συσκευασιών καλλυντικών που προϊδεάζει για την αγνότητα και ποιότητα του περιεχομένου της

Pure Mother Bee

Δημιουργία ονόματος και συσκευασίας που επισημαίνουν την αγνή προέλευση του μελιού

Έρευνα Υλικών & Επεξεργασιών
Όταν λέμε ‘σχεδιασμός συσκευασίας’ δεν εννοούμε μόνο τη διαδικασία αυτή καθαυτήν, αλλά και την έρευνα καθώς και επιλογή των εκάστοτε υλικών. Στο πλαίσιο αυτό, σας προτείνουμε διαφορετικά είδη περιεκτών (μπουκάλια, βάζα, κουτιά) που θα αναδείξουν καλύτερα το προϊόν σας, καθώς και ειδικές επεξεργασίες εκτύπωσης.

Επίβλεψη Παραγωγής
Μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός συσκευασίας στη συνέχεια αναλαμβάνουμε τη διαδικασία παραγωγής με επιλεγμένους συνεργάτες. Είμαστε πάντα «από πάνω» κατά τη διάρκεια της παραγωγής, όχι απλώς για να αποτρέψουμε τυχόν λάθη, αλλά κυρίως για να είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο.

Επικοινωνία Προϊόντος
Δεν θεωρούμε ότι η δουλειά μας σταματά όταν ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός συσκευασίας και η παραγωγή του. Παραμένουμε δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε στη συνέχεια, είτε αυτό αφορά τη δημιουργία ιστοσελίδας και προωθητικών υλικών ενός προϊόντος είτε καθοδήγηση ως προς την επικοινωνία του σε επίπεδο content, φωτογράφισης ή και σχεδιασμού περιπτέρου στο πλαίσιο μίας έκθεσης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενδιαφέρον για συνεργασία:

Ευάγγελος Σπηλιόπουλος
Ακολουθήστε μας:
Let’s stay connected!

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK