Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • Δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας
  • Σχεδιασμός ιστοσελίδας προϊόντων
  • Σχεδιασμός e-shop
  • Σχεδιασμός blog / portal
  • Δημιουργία e-newsletter

Το ζητούμενο δεν είναι εάν θα έχει μία εταιρία ή προϊόν website, αλλά κατά πόσο εξυπηρετεί τον σκοπό του. Εάν δηλαδή ο σχεδιασμός ιστοσελίδας απαντά στις ανάγκες του brand, προσελκύει υποψήφιους πελάτες, διευκολύνει την περιήγησή τους και τους προκαλεί να επιστρέψουν.
Στην S & Team δημιουργούμε εξατομικευμένες προτάσεις web design από την αρχή, αποφεύγοντας τη χρήση έτοιμων θεμάτων. Επειδή θεωρούμε ότι είναι πρακτικά αδύνατο ένας έτοιμος σχεδιασμός ιστοσελίδας να μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες πολλών διαφορετικών μεταξύ τους brands.
Όσον αφορά τη διαδικασία που ακολουθούμε για το web design, πρώτα οργανώνουμε μαζί σας μία συνάντηση για να συζητήσουμε αναλυτικά το brief σας, και στη συνέχεια συναποφασίζουμε τη βασική δομή, τα keypages και τη μεταξύ τους σύνδεση. Στόχος μας είναι να πετύχουμε μία ιδανική ισορροπία μεταξύ design και λειτουργικότητας, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τους περιορισμούς των εκάστοτε «τελευταίων τεχνολογιών».

Bee Naturalles

Επανασχεδιασμός για την επικοινωνία της επιστημονικής γνώσης & φυσικότητας των προϊόντων Bee Naturalles

Monomyth

Δημιουργώντας το όνομα και την ταυτότητα για μία χειροποίητη βαπτιστική συλλογή, που έρχεται να αφηγηθεί τη δική της μοναδική ιστορία

Φωτογραφικό Υλικό
Δεν νοείται σχεδιασμός ιστοσελίδας χωρίς χρήση φωτογραφικού υλικού - χωρίς να λέμε ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις -. Αυτό που τονίζουμε πάντα είναι η σημασία δημιουργίας πρωτογενούς υλικού, με απλά λόγια, να αποφεύγουν την ενοικίαση φωτογραφιών από τράπεζες φωτογραφιών, καθώς το αποτέλεσμα που προκύπτει δεν είναι αντιπροσωπευτικό του brand τους. Αντιθέτως, η συνεργασία μας με έναν επαγγελματία φωτογράφο μας δίνει τη δυνατότητα να ορίσουμε το ύφος των φωτογραφιών που θα αναδείξουν το brand και κατ’ επέκταση το web design σας.

Συγγραφή Κειμένων
Στην S & Team παρέχουμε, επίσης, υπηρεσίες συγγραφής κειμένων για την ιστοσελίδα σας. Πέραν του καθαρού και λειτουργικού web design, φροντίζουμε παράλληλα τα κείμενα του site σας να ακολουθούν το brand voice σας και να «μιλούν» με τέτοιον τρόπο ώστε να συνδέονται με το εκάστοτε κοινό της εταιρίας ή του προϊόντος σας. Επιπλέον, έχουμε τη γνώση και την εμπειρία που απαιτείται για τη συγγραφή κειμένων SEO, τη δημιουργία δηλαδή ποιοτικών και ευανάγνωστων κειμένων που είναι βελτιστοποιημένα για τις μηχανές αναζήτησης.

Responsive Σχεδιασμός
Είτε καλούμαστε να δημιουργήσουμε ένα απλό εταιρικό website είτε ένα e-shop, το οποίο ομολογουμένως έχει πιο πολλές απαιτήσεις, βασικό μέλημά μας είναι το web design να ανταποκρίνεται και να «δείχνει σωστά» σε πολλές και διαφορετικές αναλύσεις οθονών, ο λεγόμενος responsive σχεδιασμός.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενδιαφέρον για συνεργασία:

Ευάγγελος Σπηλιόπουλος
Ακολουθήστε μας:
Let’s stay connected!

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK