Επιλογή Ονόματος

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • Επιλογή ονόματος επιχείρησης ή προϊόντος
  • Μελέτη ονόματος υπηρεσίας
  • Δημουργία tagline
  • Εύρεση & κατοχύρωση domain name

H επιλογή ονόματος επιχείρησης ή προϊόντος έχει γίνει αρκετά περίπλοκη διαδικασία. Διότι δεν αρκεί το brand name σας να είναι εύηχο και απομνημονεύσιμο, οφείλει παράλληλα να πληροί μία σειρά κριτηρίων, καταρχήν να απαντάει στη στρατηγική του και παράλληλα να υπάρχει διαθέσιμο ως domain name για την ιστοσελίδα σας και τις σελίδες σας στα social media. Επιπλέον, με το brand name σας δεν έχετε δεύτερη ευκαιρία, πρέπει να είναι σωστό από την αρχή, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να το αλλάξετε στην πορεία.
Στην S & Team μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το brand name σας, ακολουθώντας μία συγκεκριμένη διαδικασία που περιλαμβάνει έρευνα της αγοράς και του κοινού σας και στη συνέχεια ένα workshop μαζί σας για να αποφασίσουμε τον σκοπό του brand σας και κατ’ επέκταση της κατεύθυνσης του ονόματος. Η κατάλληλη επιλογή brand name στη συνέχεια θέτει τις βάσεις τόσο για το branding όσο και για τις ενέργειες επικοινωνίας.

Bronx Vanilla

Απεικονίζοντας την όρεξη για burger στο λογότυπο και την εταιρική ταυτότητα ενός burger εστιατορίου

Twelve Bees

Σχεδιασμός συσκευασίας μελιού που μιλάει απευθείας στην καρδιά των foodists

Κατευθύνσεις Ονοματοδοσίας
Υπάρχουν πολλές κατευθύνεις ονοματοδοσίας μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψει η επιλογή ονόματος επιχείρησης ή προϊόντος. Ανάλογα με τη φύση του brand σας, του εκάστοτε κοινού του και της στρατηγικής, αποφασίζουμε σε ποια γλώσσα θα είναι το όνομα, και εάν θα είναι περιγραφικό, αλληγορικό ή μία επινοημένη λέξη.

Κατοχύρωση Domain Νame
Όταν έρθει η στιγμή να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις ονομάτων, έχουμε ήδη εξετάσει τις διαθέσιμες επιλογές domain names κάθε πρότασης, προκειμένου η τελική επιλογή ονόματος επιχείρησης ή προϊόντος να καλύπτει και αυτήν τη σημαντική παράμετρο. Στη συνέχεια, προχωράμε στην κατοχύρωση του επιλεγμένου domain name, ενώ θεωρούμε απαραίτητη προϋπόθεση την κατοχύρωση της επωνυμίας σας στο αρμόδιο επιμελητήριο.

Λογότυπο & Εταιρική Ταυτότητα
Αφού ολοκληρωθεί η επιλογή ονόματος επιχείρησης ή προϊόντος, προχωράμε στο επόμενο στάδιο που δεν είναι άλλο από την οπτικοποίηση του brand name σας. Σχεδιάζουμε το λογότυπο βάσει των κατευθύνσεων που έχουμε αποφασίσει από κοινού, και στη συνέχεια την εταιρική ή προϊοντική ταυτότητά σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενδιαφέρον για συνεργασία:

Ευάγγελος Σπηλιόπουλος
Ακολουθήστε μας:
Let’s stay connected!

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK