Επικοινωνία

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • Στρατηγική επικοινωνίας
  • Σχεδιασμός εντύπου / Κατάλογοι προϊόντων
  • Σχεδιασμός infographics
  • Εικονογράφηση
  • Συγγραφή κειμένων
  • Υπηρεσίες Content
  • Social Media
  • Σχεδιασμός προωθητικού υλικού
  • Παραγωγή βίντεο / φωτογράφιση
  • Σχεδιασμός εκθεσιακών περιπτέρων

Όταν ένα brand επικοινωνεί με το κοινό του, μέσα από οποιοδήποτε μέσο, όπως είναι ο σχεδιασμός εντύπου, οφείλει παράλληλα να είναι συνεπές απέναντι στο branding του, τις αξίες του και να μην έχει ανακολουθίες στον τρόπο που μιλάει ή στις χρωματικές παλέτες του. Για αυτόν τον λόγο σας υποστηρίζουμε περαιτέρω, προσφέροντας υπηρεσίες επικοινωνίας. Δεδομένου ότι έχουμε δημιουργήσει μαζί το brand σας, το γνωρίζουμε καλά και κατ’ επέκταση γνωρίζουμε πώς πρέπει να το επικοινωνήσουμε στο κοινό του.
Στο πλαίσιο αυτό, σας προτείνουμε μία ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνίας, η οποία προσαρμόζεται στο εκάστοτε budget. Το ιδανικό, συνήθως, είναι ένα mix ενεργειών παραδοσιακού και online marketing, όπως για παράδειγμα ο σχεδιασμός εντύπου σε συνδυασμό με καμπάνια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο επειδή δεν υπάρχει μία μοναδική «συνταγή» επιτυχίας που να ταιριάζει σε όλα τα brands, εντοπίζουμε μόνο τις ενέργειες εκείνες που θα βοηθήσουν να πετύχετε τους επιχειρηματικούς στόχους σας.

Relational

Rebranding με σεβασμό στο παρελθόν της εταιρίας λογισμικού και ενθουσιασμό για το μέλλον της

Dos

Επενδύσαμε στη δημιουργική μας πλευρά, για την ανάδειξη ενός Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης που ενισχύει την πειραματική τάση των παιδιών

Έντυπη Επικοινωνία
H έντυπη επικοινωνία εξακολουθεί να είναι απαραίτητο εργαλείο για ορισμένα brands, ανεξαρτήτως της όλο και μεγαλύτερης σημασίας του digital marketing. Ενδεικτικά παραδείγματα έντυπης επικοινωνίας αποτελεί ο σχεδιασμός εντύπου ή καταλόγου προϊόντων και ο σχεδιασμός προωθητικού υλικού. Σε κάθε περίπτωση, πέρα από την υλοποίηση και ολοκλήρωση των υλικών σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, βασικό ζητούμενό μας είναι η ευθυγράμμισή τους με το branding της εκάστοτε εταιρίας ή προϊόντος.

Digital Marketing
Το digital marketing περιλαμβάνει όλα τα «ψηφιακά εργαλεία» που μπορούμε να αξιοποιήσουμε προκειμένου να φέρουμε σε επαφή ένα brand με το κοινό του. Η δημιουργία περιεχομένου για social media, οι καμπάνιες newsletter όπως και η βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης αποτελούν ορισμένα μόνο από τα μέσα που μπορούμε να αξιοποιήσουμε. Πριν από την επιλογή των μέσων όμως προηγείται πάντα η στρατηγική στην οποία καταλήγουμε από κοινού, βάσει της ταυτότητας του brand, του κοινού του και των στόχων σας.

Συνεχιζόμενη Υποστήριξη
Οι μεμονωμένες ενέργειες επικοινωνίας, έντυπης ή online, όπως είναι ο σχεδιασμός εντύπου ή μίας καμπάνιας newsletter, μπορούν να δημιουργήσουν αποτελέσματα, ωστόσο εάν δεν εντάσσονται σε μία ευρύτερη στρατηγική, ενδεχομένως τα αποτελέσματα να έχουν μικρή διάρκεια ζωής. Για αυτόν τον λόγο σάς προτείνουμε τακτικές συναντήσεις προκειμένου να εξετάζουμε και να συζητάμε την πορεία του brand σας, κατά πόσο πετυχαίνει τους στόχους του, καθώς και να προτείνουμε λύσεις σε τυχόν προκλήσεις.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενδιαφέρον για συνεργασία:

Ευάγγελος Σπηλιόπουλος
Ακολουθήστε μας:
Let’s stay connected!

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK