Σχεδιάζουμε μαζί σας brands που δημιουργούν συναισθηματικό δεσμό με τους ανθρώπους.

Το δημιουργικό γραφείο S & Team δημιουργήθηκε το 1998 με σκοπό να σχεδιάζει brands με αντίκτυπο στους ανθρώπους. Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας και τους ενθαρρύνουμε να συμμετέχουν ενεργά σε όλα τα στάδια ενός project, από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή του. Μαζί ξεκαθαρίζουμε το όραμα και τις αξίες του brand καθώς και το κοινό του, ώστε οι αποφάσεις μας να βασίζονται σε γερά θεμέλια. Αποφάσεις που μεταφράζονται σε design που όχι μόνο κερδίζει την προσοχή του κόσμου, αλλά παράλληλα ‘χτίζει’ συναισθηματικό δεσμό μαζί τους.

Οι αξίες μας

Καθαρότητα

Όλα τα projects μας χαρακτηρίζονται από καθαρότητα, καθώς πιστεύουμε ότι κάθε brand πρέπει να επικοινωνεί ξεκάθαρα τις αξίες του στο κοινό. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν εμμένουμε σε ένα σχεδιαστικό μοτίβο, και δεν έχουμε εγωιστική αντιμετώπιση απέναντι στις δουλειές μας. Το αντίθετο, κάθε project μας είναι διαφορετικό και αντανακλά την ουσιαστική αλήθεια κάθε brand, με τρόπο που απαντά στις ανάγκες του εκάστοτε κοινού (όχι στις δικές μας).

Συνέπεια

Έχουμε πλήρη γνώση και εποπτεία κάθε δουλειάς, από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπορείτε να βασίζεστε πάνω μας εάν θέλετε να ολοκληρωθεί μία δουλειά όπως την θέλετε και στο χρόνο που τη θέλετε, και πολλές φορές και πριν από αυτόν. Μαζί μας μπορείτε να αισθάνεστε ασφάλεια ότι το αποτέλεσμα θα είναι πάντα ποιοτικό. Ακόμη και εάν ξεχάσετε κάτι, εμείς είμαστε εδώ για να σας το υπενθυμίσουμε. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσατε να μας χαρακτηρίσετε κάτι ανάμεσα σε οργανωτικούς και ‘φυτά’, αλλά με ωραίο τρόπο. Και τώρα που λέμε ωραίο τρόπο, προχωρήστε στην επόμενη αξία μας.

Φιλικότητα

Οι πελάτες μας μας λένε ότι αισθάνονται σαν το σπίτι τους στο γραφείο μας. Δεν είναι μόνο ότι είμαστε φιλικοί άνθρωποι και μας βγαίνει φυσικά αλλά ότι είδαμε, με τα χρόνια, ότι σε ένα φιλικό περιβάλλον οι δουλειές δουλεύονται πιο αποτελεσματικά. Σε αυτό το πλαίσιο, ακούμε με πραγματικό ενδιαφέρον τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, όπως θα σας άκουγε ένας φίλος που γνωρίζει και τον τρόπο να σας βοηθήσει. Σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν, όχι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να φέρετε στο γραφείο μας το κατοικίδιό σας, εάν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα.

Η ομάδα

Ευάγγελος Σπηλιόπουλος

Managing Director

Λεωνίδας Ιατρίδης

Creative Director

Θεοδώρα Μπουρελιά

Copywriter

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενδιαφέρον για συνεργασία:

Ευάγγελος Σπηλιόπουλος
Ακολουθήστε μας:
Let’s stay connected!

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK