26/10/2018

Σχεδιάζοντας για το RAAP, ένα νέο Καλλιτεχνικό ‘Πρακτορείο’, με την υποστήριξη του προγράμματος START

Main Image

Η λέξη ‘χαρούμενοι’ δεν είναι αρκετή για να περιγράψει πόσο __επιλέξτε εσείς το επίθετο__ είμαστε που ένα νεοσύστατο καλλιτεχνικό πρακτορείο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε άλλο, μας επέλεξε για να σχεδιάσουμε το λογότυπό του. Το RAAP προωθεί τις καλλιτεχνικές δημιουργίες ανθρώπων που ζουν με κάποια σπάνια κληρονομική πάθηση προκειμένου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σε σχέση με την ύπαρξη τους και τον αντίκτυπο που έχουν στη ζωή των ασθενών.

Το RAAP (Rare Art Agency Project) δημιουργήθηκε από τη Μπάρμπαρα Μαμάτη, ασθενή της Βλέννοπολυσακχαρίδωσης (MPS), εμψυχώτρια και μαχήτρια των ίσων δικαιωμάτων όσων πάσχουν από τη συγκεκριμένη πάθηση. Ο δυναμισμός, η αισιοδοξία και το όραμα της Βαρβάρας σε παρασέρνουν, και για αυτό δεν μας έκανε εντύπωση που το πρόγραμμα START επέλεξε να υποστηρίξει την ιδέα της, στα πρώτα βήματά της. Το START είναι ένα πρόγραμμα του Robert Bosch Stiftung, που υλοποιείται σε συνεργασία με το Goethe-Institut Thessaloniki και την Ομοσπονδιακή Ένωση Κοινωνικοπολιτιστικών Κέντρων, και υποστηρίζεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Καλή τύχη Μπάρμπαρα. Δείξε σε όλους πώς μπορείς να RAAPάρεις!

Για να μαθαίνετε νέα του RAAP, ακολουθήστε τη σελίδα του στο facebook.

Main Image 2
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενδιαφέρον για συνεργασία:

Ευάγγελος Σπηλιόπουλος
Ακολουθήστε μας:
Let’s stay connected!

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK