26/10/2018

Σχεδιάζοντας για το RAAP, ένα νέο Καλλιτεχνικό ‘Πρακτορείο’, με την υποστήριξη του προγράμματος START

Main Image

Η λέξη ‘χαρούμενοι’ δεν είναι αρκετή για να περιγράψει πόσο __επιλέξτε εσείς το επίθετο__ είμαστε που ένα νεοσύστατο καλλιτεχνικό πρακτορείο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε άλλο, μας επέλεξε για να σχεδιάσουμε το λογότυπό του. Το RAAPπροωθεί τις καλλιτεχνικές δημιουργίες ανθρώπων που ζουν με κάποια σπάνια κληρονομική πάθηση προκειμένου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σε σχέση με την ύπαρξη τους και τον αντίκτυπο που έχουν στη ζωή των ασθενών.

Το RAAP(RareArtAgencyProject)δημιουργήθηκε από τη Μπάρμπαρα Μαμάτη, ασθενή της Βλέννοπολυσακχαρίδωσης(MPS), εμψυχώτριακαι μαχήτρια των ίσων δικαιωμάτων όσων πάσχουν από τη συγκεκριμένη πάθηση. Ο δυναμισμός, η αισιοδοξία και το όραμα της Βαρβάρας σε παρασέρνουν, και για αυτό δεν μας έκανε εντύπωση που το πρόγραμμα STARTεπέλεξε να υποστηρίξει την ιδέα της, στα πρώτα βήματά της. Το STARTείναι ένα πρόγραμμα του RobertBoschStiftung, που υλοποιείται σε συνεργασία με το Goethe-InstitutThessalonikiκαι την Ομοσπονδιακή Ένωση Κοινωνικοπολιτιστικών Κέντρων, και υποστηρίζεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Καλή τύχη Μπάρμπαρα. Δείξε σε όλους πώς μπορείς να RAAPάρεις!

Για να μαθαίνετε νέα του RAAP, ακολουθήστε τη σελίδα του στο facebook.

Main Image 2
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενδιαφέρον για συνεργασία:

Ευάγγελος Σπηλιόπουλος
Ακολουθήστε μας:
Για να λαμβάνετε νέα μας:

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK