31/05/2017

Νέα συνεργασία: Scarlet’s Coffee

Main Image

Όλο και περισσότερες εταιρίες και βιοτεχνίες καφές δείχνουν μία κάποια προτίμηση στην S & Team. Προφανώς δεν μας ενοχλεί, μία απλή διαπίστωση κάνουμε. Η Scarlet’s Coffee είναι η τελευταία εταιρία που προστίθεται στη λίστα πελατών μας από την αγορά καφέ. Η Scarlet’s Coffee είναι περισσότερα από 50 χρόνια στο χώρο, με χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει παραπάνω από 1000 πελάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οπότε δεν σας κρύβουμε πως μας τιμά αρκετά το γεγονός ότι επέλεξαν να συνεργαστούν μαζί μας.

Πρόσφατα η εταιρία αποφάσισε να επενδύσει στον τομέα του private label και μας ανέθεσε την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό των απαραίτητων εργαλείων για την επικοινωνία αυτού του νέου επιχειρηματικού σχεδίου. Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από την πρόσφατη φωτογράφιση που επιμεληθήκαμε, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας. Ας πιούμε (έναν espresso) για αυτή τη νέα συνεργασία! Στην υγειά μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενδιαφέρον για συνεργασία:

Ευάγγελος Σπηλιόπουλος
Ακολουθήστε μας:
Let’s stay connected!

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK