31/03/2017

Πράγματα που βρίσκει κανείς στο γραφείο της Gigi

Main Image

H Αγγελική Θεοδώρου ή αλλιώς Gigi, όπως όλοι τη φωνάζουν, είναι η SeniorDesigner μας, senior μεν αλλά ταυτόχρονα η μικρότερη της ομάδας μας. Το γραφείο της είναι ένα οργανωμένο χάος, παντού χαρτιά, βιβλία γραφιστικής και τυπογραφίας, γυαλιά, χρωματιστοί συνδετήρες και φυσικά χάπια, πολλά χάπια. Βλέπετε, η Gigi πάντα πονάει κάπου. Χτες είχε πονοκέφαλο, σήμερα λέει πως την πονάει τη στομάχι της. Κανείς δεν ξέρει τι άλλο θα την έχει βρει μέχρι αύριο. Τι είναι, όμως, το πιο περίεργο πράγμα σε σχέση με τη Gigi; Ότι παρόλο που το γραφείο της είναι μόνιμα σε αυτή τη χαοτική κατάσταση, εκείνη πάντα ξέρει που βρίσκεται καθετί. Ε, ξέρετε τι λένε… οι ιδιοφυίες έχουν πολύ ακατάστατα γραφεία.

Μείνετε συντονισμένοι στο blog μας για να δείτε τι πράγματα βρίσκονται στα υπόλοιπα γραφεία.

Υ.Γ.: Η παραπάνω φωτογραφία δεν είναι απολύτως αληθινή. Στη φωτογραφία το γραφείο της Gigi απεικονίζεται 50 φορές καλύτερο απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. SorryGigi, την αλήθεια λέμε ;)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενδιαφέρον για συνεργασία:

Ευάγγελος Σπηλιόπουλος
Ακολουθήστε μας:
Let’s stay connected!

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK