09/03/2018

Ολοκληρώνοντας το εκθεσιακό περίπτερο της Παπαδέας

Main Image

Η FoodExpo 2018 ανοίγει αύριο τις πόρτες της και το περίπτερο μας για την εταιρία παραγωγής μπαλσάμικωνΠαπαδέας είναι έτοιμο και περιμένει να υποδεχτεί τους επισκέπτες του. Για άλλη μία φορά συνεργαστήκαμε με τον αρχιτέκτονα Βασίλη Παπαδόπουλο (τον βλέπετε στη φωτογραφία), για να κάνουμε αυτό που έχουμε κάνει άλλες δύο φορές με επιτυχία και στο παρελθόν: να σχεδιάσουμε ένα εκθεσιακό περίπτερο που ξεχωρίζει.

MESA2

Έμπνευσή μας για το περίπτερο του Παπαδέα είναι ένας αμπελώνας που εκτείνεται σε διαφορετικά επίπεδα και αποτυπώνεται μέσω μίας κατασκευής διαπερατών ανισοϋψών ξύλινων κουτιών. Τα κουτιά εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς, λειτουργούν καταρχάς ως stand για την προβολή των προϊόντων, ως καθίσματα, ως τραπέζι ακόμη και ως αποθηκευτικός χώρος. Επιπλέον, ο συγκεκριμένος καινοτόμος σχεδιασμός αντικατοπτρίζει την εξίσου καινοτόμο αντίληψη της εταιρίας, η οποία πρόσφατα λάνσαρε μία νέα σειρά προϊόντων μοριακής κουζίνας.

Όπως σωστά φαντάζεστε τις επόμενες ημέρες θα είμαστε στη FoodExpo. Είσαστε πάντα ευπρόσδεκτοι, εάν θέλετε, να περάσετε να μας πείτε ένα γεια, στο Hall 3, περίπτερο C 26.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενδιαφέρον για συνεργασία:

Ευάγγελος Σπηλιόπουλος
Ακολουθήστε μας:
Let’s stay connected!

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK