07/06/2017

Καρτ Ποστάλ από τη Νέα Υόρκη

Main Image

Σε όλους μας, στο γραφείο, αρέσουν τα ταξίδια και προσπαθούμε να ταξιδεύουμε εκτός Ελλάδας τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Τα ταξίδια είναι για εμάς πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας. Σε αυτό το πλαίσιο, εκεί γύρω στα μέσα Μαΐου, η Αλεξία, η κειμενογράφος μας, έφτιαξε τη βαλίτσα της και μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Και κάπως έτσι, πέρασαν έξι ημέρες χωρίς να το καταλάβει. Έχει γυρίσει εδώ και δύο βδομάδες στην Αθήνα, αλλά όλοι μας πιστεύουμε ότι στην πραγματικότητα είναι χαμένη κάπου μεταξύ EastVillage και Williamsburg. 

Κάθε ημέρα περπατούσε περίπου 10 χλμ. Πήγε σε όλα τα αναμενόμενα τουριστικά αξιοθέατα, αλλά κατάφερε να ζήσει και τον ρυθμό της πόλης. Η Αλεξία αγάπησε σχεδόν τα πάντα σε αυτήν την πόλη, από τους ουρανοξύστες του Μανχάταν και τα χαμηλά κτίρια του Μπρούκλιν, τις πίτσες ενός δολαρίου, τους φρέσκους αντιοξειδωτικούς χυμούς, τα ονόματα των μαγαζιών, τις επιγραφές με νέον, τον τρελό καιρό της Νέας Υόρκης και τους ακόμη πιο τρελούς κατοίκους της. Γύρισε πίσω με μία βαλίτσα αναμνήσεις και υλικά για έμπνευση, από flyers μουσείων, αφίσες events και επαγγελματικές κάρτες bar, εστιατορίων και μαγαζιών. Η αγαπημένη της κάρτα είναι από το μαγαζί ‘GoodsfortheStudy’. -Ναι, Αλεξία. Τοεμπεδώσαμε -.

*These streets made her feel brand new. Let’s hear it for New York, New York, New York… 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενδιαφέρον για συνεργασία:

Ευάγγελος Σπηλιόπουλος
Ακολουθήστε μας:
Let’s stay connected!

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK