18/05/2018

Ημέρα φωτογράφισης project S & Team

Main Image

Ορισμένοι από εσάς, ίσως οι πιο παρατηρητικοί, μπορεί να διαπιστώσατε ότι είχαμε καιρό να ανεβάσουμε καινούργια δουλειά στο site μας. Απλώς, για να το ξεκαθαρίσουμε δεν είναι ότι είμαστε yolo, όπως λέει και η Gigi,  αλλά ότι δεν είχαμε χρόνο να οργανώσουμε μία φωτογράφιση για τα νέα projects μας. Ναι, ναι πείτε ό,τι θέλετε, έχετε δίκιο. Σημασία έχει ότι τελικά συγκεντρώσαμε πέντε από τις τελευταίες δουλειές μας και πήγαμε στο MATH STUDIO για να τις φωτογραφίσουμε.

 MG 9899

Ας κάνουμε εδώ μία μικρή παρένθεση για να ‘αποθεώσουμε’ αυτό το studio φωτογράφισης. Γιατί, αλήθεια, οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Ο Μάριος Θεολόγης, ιδιοκτήτης του γραφείου, μάλιστα σχεδίασε στο χέρι ένα-ένα τα frames κάθε project για να έχουμε μία καλύτερη εικόνα του τελικού αποτελέσματος. Εκτός όμως από καλή φωτογραφική ματιά, έχουν εξαιρετικό φωτογραφικό εξοπλισμό, με κάθε πιθανό φακό ή φωτισμό.

 MG 9914

Εντάξει, δεν χρειάζεται να διαβάζετε πίσω από τις γραμμές για να καταλάβετε ότι είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτήν τη συνεργασία. Οι φωτογραφίες τους πραγματικά αναδεικνύουν τις δουλειές μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενδιαφέρον για συνεργασία:

Ευάγγελος Σπηλιόπουλος
Ακολουθήστε μας:
Let’s stay connected!

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK