05/09/2018

Ι. Μ. Παναγιωτόπουλος

Main Image

Γεια σε όλους! Επιστρέψατε από τις διακοπές; Ελπίζουμε να περάσατε τέλεια και να είσαστε ανανεωμένοι και μαυρισμένοι. Όλα καλά και εμείς, έχουμε μπει στους ρυθμούς μας και ετοιμαζόμαστε για τη νέα (σχολική) χρονιά.

Τώρα που είπαμε σχολική χρονιά, έχουμε μερικά νέα να μοιραστούμε μαζί σας. Έχουμε έναν νέο πελάτη: τη Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, ένα από τα παλαιότερα ιδιωτικά σχολεία στην Ελλάδα. Βέβαια, για να λέμε όλη την αλήθεια, στην πραγματικότητα ο πελάτης δεν είναι και τόσο καινούργιος αφού δουλεύουμε μαζί του από τον περασμένο Οκτώβρη, ωστόσο μας είχε ζητήσει να μην αποκαλύψουμε τη συνεργασία μας μέχρι να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Ε, και ξέρετε πόσο πολλοί εκτιμάμε και σεβόμαστε τις επιθυμίες των πελατών μας.

Το έντυπο που σχεδιάσαμε για το σχολείου μόλις τυπώθηκε και είναι ακόμη ζεστό από το τυπογραφείο και πραγματικά ανυπομονούμε να σας το δείξουμε.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενδιαφέρον για συνεργασία:

Ευάγγελος Σπηλιόπουλος
Ακολουθήστε μας:
Let’s stay connected!

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK