19/04/2019

Η αρχή της συνεργασίας μας με την ΑΡΧΙΚΟΝ Α.Ε.

Main Image

Από σήμερα, καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στο γραφείο μας έναν καινούριο πελάτη, την κατασκευαστική εταιρεία ΑΡΧΙΚΟΝ Α.Ε. Για να σας συστήσουμε, η επιχείρηση δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα από το 1995 και από τότε διαγράφει σημαντική πορεία στη δημιουργία κτιριακών έργων και εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών, ενώ παράλληλα ασχολείται με τη μελέτη, την επίβλεψη και τη διοίκηση σύγχρονων κτιριακών έργων και έργων υποδομής.

Η σκέψη της εταιρείας για επανατοποθέτηση στην ελληνική αγορά την οδήγησε στην ανάγκη του rebranding και της δημιουργίας μιας καινούριας εταιρικής ιστοσελίδας, αφού η τάση της να προοδεύει και να αναλαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερα έργα διαρκώς αυξάνεται. Για τους λόγους που προαναφέρθηκαν η ΑΡΧΙΚΟΝ Α.Ε., ήρθε σε επικοινωνία μαζί μας και μοιράστηκε τις ιδέες και το όραμά της.

Με αφορμή την πρώτη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ μας, ξεκίνησε η διαδικασία του co-design, μέσα από την οποία φιλτράρουμε κάθε δυνατή πληροφορία που μπορεί να μας δώσει τη σωστή κατεύθυνση και να μας οδηγήσει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της εταιρικής εικόνας, καθώς και όλων των ενεργειών που ακολουθούν.

Σύντομα, θα έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Παρακαλούμε όπως μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πρώτοι τα νέα και τις εξελίξεις μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενδιαφέρον για συνεργασία:

Ευάγγελος Σπηλιόπουλος
Ακολουθήστε μας:
Let’s stay connected!

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK