17/10/2018

Εκθεσιακό Περίπτερο για τη Scarlet’s Coffee στο πλαίσιο του Athens Coffee Festival

Main Image

Όπως μάλλον ήδη γνωρίζετε, έχουμε μία αδυναμία στον καφέ και έχουμε κατά καιρούς συνεργαστεί με αρκετούς πελάτες από το συγκεκριμένο κλάδο. Οπότε χαρήκαμε ιδιαίτερα όταν ο πελάτης μας Scarlet’s Coffee μάς ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να συμμετάσχει στην έκθεση Athens Coffee Festival 2018, και πόσο μάλλον όταν μας ζήτησε να του σχεδιάσουμε το εκθεσιακό περίπτερό του.

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει όχι ένα αλλά τέσσερα εκθεσιακά περίπτερα μαζί με τον αρχιτέκτονα και συνεργάτη μας Βασίλη Παπαδόπουλο, αισθανόμασταν σίγουροι για το αποτέλεσμα πριν ακόμη αρχίσουμε να σκιτσάρουμε τα πρώτα σχέδια.

Ο σχεδιασμός του εκθεσιακού περιπτέρου βασίστηκε στην ιδέα της ‘τομής’ ενός κόκκου καφέ. Μετά το τέλος της έκθεσης, αυτό που μας έμεινε είναι όχι μόνο η ικανοποίηση από την πλευρά του πελάτη μας, αλλά ακόμη περισσότερο ότι το περίπτερο προκάλεσε το ενδιαφέρον σε αρκετούς υποψήφιους πελάτες. Άλλωστε, αυτό δεν είναι και το ζητούμενο;

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενδιαφέρον για συνεργασία:

Ευάγγελος Σπηλιόπουλος
Ακολουθήστε μας:
Let’s stay connected!

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK