Studio

Backstage από τη φωτογράφιση της ‘Κυβερνοχόνδριας’

S & Team - Backstage από τη φωτογράφιση της ‘Κυβερνοχόνδριας’

Όπως σας έχουμε ήδη πει, η ‘Κυβερνοχόνδρια’ είναι η πρώτη μικρή εικονογραφημένη ιστορία που γράψαμε, εικονογραφήσαμε, εκδώσαμε και αυτή τη στιγμή τη διαθέτουμε σε επιλεγμένα σημεία, στην Αθήνα. Στο πλαίσιο της περαιτέρω προώθησής της, αποφασίσαμε να τη φωτογραφίσουμε. Όχι, όμως, με τον κλασικό τρόπο, δηλαδή να φωτογραφίσουμε αποσπασματικά κάποιες σελίδες της, αλλά να δώσουμε, με έναν τρόπο, ζωή στην εικονογράφησή της, με μία πιο σουρεαλιστική προσέγγιση. Όλοι μας σκεφτήκαμε ότι ο καλύτερος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά θα ήταν η φίλη μας, φωτογράφος Αλίνα Λέφα.

Αρχικά οργανώσαμε μία συνάντηση για να συζητήσουμε μαζί της τις λήψεις, ιδέες και γενικότερα την ατμόσφαιρα της φωτογράφισης. Στη συνέχεια, περάσαμε σχεδόν μία ημέρα στο κέντρο της Αθήνας για να βρούμε τα κατάλληλα props. Πήγαμε σε καταστήματα υφασμάτων, παλιατζίδικα, χρωματοπωλεία και φυσικά σε φαρμακεία. Με τη βοήθεια του καλλιτέχνη φίλου μας Αντώνη Καλαμαρά, βάψαμε με σπρέι κάποια props. Σε αυτό το σημείο να πούμε όλοι ένα μεγάλο μπράβο στον Αντώνη για το αποτέλεσμα. Μπράβο Αντώνη!

Τελικά η φωτογράφιση πήγε φανταστικά. Όπως ακριβώς την είχαμε φανταστεί. Για να δείτε τις φωτογραφίες της Κυβερνοχόνδριας, μπορείτε να πατήστε στο παρακάτω link: http://sandteam.gr/works/cyberchondriac